QAWEBbanner-3.png

Välkommen Om oss Quaestus Performance Kundupplevelse Säljresultat Interim Management Kontakt
Affärsutveckling Utbildning & Mentorskap Kommunikation Digital Transformation

_07_dsc_5546.jpg

Digital transformation

ipad-air.jpg

  Tablets-2.jpg

            GooglePixel.jpg

GalaxyNote8_Side_Pen_Black_400x371-2.png

Mobil Interaktion

Surfplattor/tablets och smarta mobiltelefoner(Smart Phones) erbjuder fantastiska möjligheter att kommunicera och interagera jämfört med traditionell kommunikation ​via tidningar, DR och annan tryckt media. Komplettera Era marknadsföringsaktiviteter i andra media med molnets ​möjligheter, för ökad konverteringsgrad. Ökad insikt om nya sätt att kommunicera och interagera tillför verkligen mer värde både för Er och Era kunder. 

​Att använda internet som bärare är inte nytt, men att verkligen ta till vara på de möjligheter som ges via mobil kommunikation med interaktivitet och snabb mätbar respons är betydligt färre som gör på ett planerat och strukturerat sätt.

Vad gör Ni för att skapa värde och imponera på kunden?

Finns viral marknadsföring med på Er agenda över huvud taget?

Hur arbetar Ni själva med Er mobila kommunikation?

En väl genomtänkt APP tillför ett mycket högt värde, för både interna och externa kunder.

Vi hjälper Er att förverkliga den mobila enhetens förmåga att leverera värde i Er affärsmodell.

Mobilitet skapar nya perspektiv

Att tänka i nya banor är ofta svårt om man inte måste. Alla kan dock öka sin förmåga. Ett bra sätt är att interagera med personer från olika discipliner, såväl privat, som inom och utom företaget. Byt miljö, gör sånt Ni inte brukar göra och var nyfiken. Även om Ni inte söker en lösning på ett specifikt problem har Ni genaom att interagera med andra kortat vägen till en  ev lösning den dag Ni står inför att lösa den där uppgiften. Dels genom att ha ökat rörligheten i Ert intellekt dels genom att Ni fått nya vänner att rådfråga. Sannolikheten är stor att Ni, dvs Du och några till knäcker nöten tillsammans.

Det är precis därför Ni bör överväga att implementera mobila redskap i Er verksamhet.

Allt för att kunna kommunicera på ett mer effektivt sätt. 

Minska risker och öka värdet på det Ni gör. Det bästa av allt är att kunderna kommer att älska Er under förutsättning att Ni verkligen genomför enligt plan.

Är Du bekant med föjlande begrepp; CDO, Bimodal IT, BYOD, MDM, BYOD, VPN, VDI, LDAP, RPA, SDK m fl?

Lugn, vi reder ut begreppen så att Ni slipper prata obgriplig teknik men ändå kan genomföra det Ni vill med bibehållen säkerhet.


Innehåll / content management

Vad skulle Ni vinna på att genomföra följande åtgärder:

Skapa en attraktiv web med relevant innehåll

Som lätt hittas av rätt målgrupp (sökordsoptimering/annonsering)

Som ger en tydlig bild av Ert erbjudande

Med kopplingar och statistik till sociala media

Interaktivitet med mobiler och pekplattor

Interaktion med CRM och affärssystem

Vi hjälper Er att se nya möjligheter, och förverkliga dem, och skapa en strategi för att implementera sociala media som en del i Er affärsmodell.

Evolution.png

Hur får man global information att vara lika snabb över hela världen? 


Kommunikation och interaktion

Produktlansering, utbildning och support via mobil (appar/mobil-TV),Web-TV o s v..........

Vem behöver en manual idag, när det finns en färdig instruktionsvideo på Youtube?

Låt oss hjälpa Er att producera tydligt och professionellt material som informerar och inpirerar och utvecklar Era kunder.

Nyhetsbrev, kampanjer med möjlighet att få statistik över vilka delar av "utskickat" som kunderna verkligen visat intresse för, kanske samköra med SMS, eller en APP (Applikation för mobil enhet Android Iphone mfl) beroende av kampanj och innehåll.

​Web/APP-baserade marknadsundersökningar och enkäter är andra goda exempel, men tänk på att det är; hur man formulerat frågorna, som ger svar på det man verkligen vill veta.

Ur ett marknadsföringsperspektiv finns det knappast ett mer kostnadseffektivt sätt att använda sin marknadsföringsbudget än att arbeta med de digitala verktygen.

För vem vill inte ha ett snabbt gensvar på vad kunderna verkligen sätter värde på och kunna anpassa erbjudandet efter leveransförmåga och kundnytta.

​Hur ser Er strategi, marknadsplan och kommunikationsplan ut inför nästa kampanj eller lansering, och vilka kommunikationskanaler skall avändas?


Mobil åtkomst

Använd Era mobila enheter för åtkomst av informationen i Era stöd- och affärssystem!

Skapa en säker, stabil och trygg miljö, där endast de indivder med korrekta rättigheter har åtkomst till utvald information i Ert affärs- CRM- och logistik-system.

Share |